Cattery Casaco de Veludo

Page
Menu
News

Welkom

Wij zijn Anne-jan & Chantal en wij wonen met onze kinderen en katten nabij het centrum van Alkmaar. Beiden hebben we vrijwel ons hele leven met katten gewoond (vroeger thuis) dan wel zelf katten gehad. Nu de kinderen groter worden en ze de kwetsbaarheid van (kleine) dieren kennen, is de tijd rijp om onze liefde voor katten om te zetten in een mooie hobby: een Ragdoll cattery.

 

De Ragdoll is in 2016 op ons pad gekomen toen we op zoek gingen naar gezelschap voor onze Britse Korthaar Joris. Voorwaarden hierbij waren dat het een ras moest zijn dat geen probleem heeft met grotendeels binnen leven en dat aanhankelijker zou zijn dan onze Brit is gebleken. Op dat moment kwam Indy (Gwen) of the Jardines op ons pad, een prachtig, lief en actief poesje.

 

Naast Joris en Indy loopt er ook nog een huis-tuin-en keuken dame op leeftijd rond met de naam Naia, die vooral veel slaapt en geen interesse meer heeft in het achter elkaar aanrennen.

 

De katten hebben, naast dat ze door het hele huis kunnen struinen en van diverse krabpalen en speeltjes gebruik kunnen maken, permanent toegang tot een van de dakterrassen, zodat ze op vogels kunnen ‘jagen’ en lekker in de buitenlucht kunnen zijn.

 

Zo nu en dan hebben wij een nestje dat na een paar weken in de woonkamer opgroeit. De kittens zijn bij vertrek na 14 weken gewend aan kinderen, andere katten en alle mogelijke huishoudelijke bezigheden en geluiden. Daarnaast hebben ze uiteraard al hun inentingen gehad, zijn gechipt, ontwormd en hebben ze een stamboom. De kittens vertrekken met een kittenpakket.

 

Onze poezen worden getest op FIV/FELV en HCM/PKD. De laatste twee via echo en eenmalig via DNA.

 

 

 

 

 

Page
Menu
News

Stamboom Indy

Natuurlijk heeft indy een stamboom

klik op onderstaande link om de stamboom te bekijken.

stamboom.indy »

Wij hebben momenteel geen kittens beschikbaar

woensdag 1 juli 2020 hebben we een prachtige kitten mogen verwelkomen. Deze is reeds in optie genomen.

 

 

 

Facebook pagina

Wij zijn ook op Facebook te volgen.

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login